Wegens succes gaan wij onze zaterdagen anders aanpakken. We gaan vanaf nu alleen nog maar de 1e zaterdag van de maand open. De rest van de zaterdagen zullen wij dus gesloten zijn. Niet getreurd…we gaan de overgebleven zaterdag anders aanpakken, het wordt een beleving.

Waarom

Als eerste zal ik uitleggen waarom we onze deuren alleen nog maar de 1e zaterdag van de maand openen. We vinden dat het op zaterdag soms erg druk wordt om er met 1 Vivre-iaan te staan, zo hebben we niet genoeg aandacht voor iedereen. Uiteraard zijn er ook zaterdagen dat het rustig is, dan is het in principe zonde om de hele dag binnen te wachten.

Heuse happening

Vandaar gaan we het als volgt doen: we zullen voor meer personeel zorgen op de 1e zaterdag van de maand, hierdoor hebben we meer aandacht voor iedereen. Daarnaast gaan we zorgen voor meer beleving in de winkel, de zaterdag moet een nog leuker uitje worden (denk aan een hapje/drankje, live muziek, sales). Het wordt elke 1e zaterdag van de maand dus een heuse happening! Erbij zijn is meemaken!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This