2 stuks De Sede DS-2011 – crème leer – jaren 80 – Zwitserland

875,00

Neem contact op

Made to last! Dat is waar het bij De Sede om draait. De Swiss Made meubelen zijn van hoge kwaliteit. Het leer is zelden gescheurd, zelfs na meer dan 50 jaar gebruik!

Deze DS2011 verkeert in nette staat, 2 stuks beschikbaar!

Geschiedenis De Sede
De geschiedenis van de Sede vindt zijn oorsprong in een klein maar fijn zadelmakerij in Klingnau, Zwitserland. De ambachtslieden van deze manufactuur hebben er altijd alles aan gedaan om leer van de hoogste kwaliteit te gebruiken om zitmeubelen te maken. Ze gebruiken hun jarenlange ervaring en zorg om een ​​unieke kwaliteit te creëren voor handgemaakte lederen meubels.

In 1965 werd het familiebedrijf omgevormd tot een aandelenvennootschap, de Sede AG, maar het oorspronkelijke credo werd consequent voortgezet.

Vanaf dat moment ontwikkelde het bedrijf zich snel: topontwerpers van internationale allure werden binnengehaald om het zitmeubilair te maken en andere productiefaciliteiten werden geopend en er werd een internationaal verkoopnetwerk opgezet. Geavanceerde ontwerpen, vakkundig geïmplementeerd met traditioneel en nauwkeurig Zwitsers vakmanschap, hebben het merk snel een wereldwijde reputatie opgeleverd.

Vandaag presenteert de Sede AG zichzelf als een toonaangevende producent van exclusieve lederen meubels. De voormalige kleine ambachtelijke onderneming is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 120 mensen en distribueert het meubilair naar meer dan 40 landen – inclusief de VS, Rusland en de Arabische wereld, en de opkomende markten van China en Brazilië (Bron: De Sede).

Prijs:
€875,- per stuk.

Afmeting:
191L cm.

Productcode:
18A215-eN-875

Heeft u een vraag over dit product? Stel deze dan gerust aan ons.

Extra informatie

Stijl

, ,

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest