Wijnkast Amsterdamse School -1930

1.950,00

Als ode aan Bacchus is deze kast gemaakt op eigen bodem. In de jaren 30 is deze kast vervaardigt in de Amsterdamse school stijl, een stijl die vandaag de dag nog steeds bijzonder geliefd is. De kast is subtiel versiert met wijnranken die terug te zien zijn in de messing platen en het houtwerk. De kast is voorzien van een spiegel in het midden, en twee glazen deuren op de bovenste verdieping. Het glas is zorgvuldig geslepen en in goede staat.

En als de wijnranken de hint nog niet gegeven hadden, dan zullen de zijdeuren dat wel doen. Overal is plek om u mooiste flessen wijn binnen bereik te kunnen stallen. Maar dit kan wel verstandig, want elke deur of lade in deze kast kan op slot met de 2 aanwezige sleutels. Zo kunt u uw spullen buiten bereik van grijpgrage handjes houden.

Overigens is de kast op te delen in twee delen. Een boven gedeelte (de spiegel en de glazen deuren) en een onder gedeelte.

Bent u nieuwsgierig wat de Amsterdamse school stijl nou precies inhoud? dan kunt u op deze link klikken voor meer informatie.

Prijs:
1950,-

Afmetingen:
176Bx210Hx67D

Productcode:
19A030-eOdL-1950

 

 

 

Heeft u een vraag over dit product? Stel deze dan gerust aan ons.

Extra informatie

Stijl

Antiek, Vintage

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest