Vintage Pastoe kast met drank compartiment – door A. Patijn 1950

875,00

Deze prachtige Pastoe kast is niet alleen mooi om te zien, maar ook een waardige plek voor uw mooiste flessen drank. De kast beschikt namelijk over een drank compartiment. Het compartiment heeft een verstelbare glazen schap en een lamp aan de binnenzijden (zie foto’s). De geraffineerde Art deco stijl is goed terug te zien in het vakmanschap dat aan deze kast is geleverd. Zo sluiten de deuren en lades naadloos, en hebben de lades een mooie boog aan de champagne kleurige binnenzijde. Tevens bestaat de kast uit twee delen, zodat hij ook demonteerbaar is.

Het Nederlandse Pastoe bedrijf richt zich vooral op meubelontwerp en fabricage, en bestaat al sinds 1913. De naam Pastoe is afkomstig van het franse ”Passe partout” dat later werd toegevoegd aan het UMS (Utrechtse Machinale Stoel- en Meubelfabriek). De Volledige naam van het bedrijf is dan ook UMS Pastoe, maar in de volksmond noemd men het vaker alleen Pastoe.

Pastoe werkte met grote namen als Dick Bruna en Maarten van Severen, en zelfs Shiro Kuramata. Vandaag de dag bestaat het UMS Pastoe nogsteeds.

Prijs:
875,-

Afmetingen:
D44xB204xH130

Productcode:
18B092-eN-875

 

 

Heeft u een vraag over dit product? Stel deze dan gerust aan ons.

Extra informatie

Stijl

Vintage

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest