De Rode Power Ranger – 1999 Power Rangers lost galaxy (188cm hoog!)

1.450,00

Go go Power Rangers! The Mighty Morphin Power Rangers (*MMPR)  zijn ongetwijfeld de grootste helden op de kijkbuis van de jaren 90. De MMPR was een televisie programma uit de VS dat in het leven werd geroepen door Saban Entertainment in 1993. Het programma was sterk gebaseerd op een Japanse Sentai serie genaamd ‘Kyōryū Sentai Jūrenjā’ (dinosauriër eskadron Zyuranger), maar dan aangepast voor de westerse cultuur.

Het verhaal van de Power Rangers gaat over een groep jongeren (met een beetje een houding) uit Angel Grove die door ,een buitenaardse wezen genaamd Zordon, worden gerekruteerd om tegen de kwade heks Rita Repulsa en haar monsters te strijden. Om hun te helpen in de strijd krijgen ze van Zordon allemaal een medaillon dat hen niet alleen buitengewone krachten geeft, maar ook controle over grote dinosaurus achtige robots.

Deze pop is afkomstig uit de Power Rangers lost galaxy (1999) serie. Herkenbaar uit de 1999 serie is het unifrom met de zwarte zigzag, en de helm met de karakteristieken van een beest (in dit geval een tijger). De rode Ranger is altijd de leider van het stel, en dus een van de meer populaire Rangers onder de kinderen. De pop is deelbaar in twee stukken en de armen kunnen gedeeltelijk op en neer.

Prijs:
1450,-

Afmetingen:
188cm hoog
95cm breed

Productcode:
19A052-eO-1450

 

 

 

Heeft u een vraag over dit product? Stel deze dan gerust aan ons.

Extra informatie

Stijl

Retro

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest